2019-09-13

Kände mig tung...


Hej och god morgon från Bjärred!

Trampade tungt till jobbet igår då jag hade hela helgens packning på ryggen. Det funkade ju bra på platten och utför, men uppför gick det givetvis tyngre och hela cyklingen tog ett antal minuter längre tid än vanligt. Lite tröttare rygg och mer tryck mot sadeln än vanligt, men hej, man kanske ska träna med viktväst i vinter? Har tänkt tanken i många år, men ändå bara kommit fram till att det enda som händer är att jag kommer cykla långsammare. Är det någon som provat och vad har ni för erfarenheter av det?

Efter jobbet igår så hämtade Linda och jag ut en hyrbil och drog till Skåne med ett par stopp längs vägen. En trevlig tur och skönt att ha hela fredagen här.

Vilka av er kör också Snapphaneturen på söndag och hur är loppet? Jag har aldrig kört loppet men enligt beskrivningen och det Linda har sagt så är det mycket stig och risk (chans) till lera. Ser fram emot det!

En bild från i förrgår. En vanlig syn när jag är på väg hem. Brukar alltid bli ganska krispig efter en lång dag på jobbet så då sitter en Powerbar fint i kistan.

2 kommentarer:

  1. Körde igenom delar av Snapphaneturen igår, var ganska blött på sina ställen...så lite lerigt kan det nog bli.

    SvaraRadera
  2. Har varit ute och pilat idag, vinden och solen har torkat upp banan bra idag. Slipper vi regn innan söndag blir det inte jätte många lerhål kvar!

    SvaraRadera