Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-09-27

Friluftsliv, Zwift och cross


Hej och god morgon!

Igår så var jag och Linda ute och friluftsade kring Stångtjärn, fina grejer det där. Lite promenad i skogen i kombination med några styrkeövningar. När vi var klara så mötte vi Falu CK:s Stigkul-cyklister som hade kört avslutningsrunda. Skoj att se!

På kvällen igår så körde jag Zwift Classics och gjorde ingen succé, blev 50:e i loppet och står just nu som 49:a på Zwiftpower. Det saknades lite igår, kanske mest power men också förmåga till återhämtning. Var nog en smula het i KOM-backen också så jag gick lite för hårt i början vilket resulterade i att jag hade svårt att trycka till över krönet då jag blev stum. Flög sedan av i nästa backe. Skitlopp. Hamnade i en grupp på tiotalet cyklister och gjorde en hyfsad avslutning ändå.
Gjort är gjort, resultat från loppet hittar ni här: https://zwiftpower.com/events.php?zid=224981

Såg förresten att UCI och Zwift kommit överens om att arrangera ett första Cykel e-sport VM 2020. Alltså UCI VM på Zwift! Läs mer om deras samarbete här: https://www.uci.org/news/2019/uci-and-zwift-sign-memorandum-of-understanding-for-the-development-of-cycling-esports-as-a-new-cycling-discipline

En bild från slutskedet på loppet igår.

Det pågår ju ett riktigt VM också, har inte kunnat följa det så noga men har sett att Wilma Olausson blivit femma i damjuniorklassen och Lisa Nordén 14:e i damelit på tempoloppen. Riktigt bra resultat!

Fick hem mina bromsskivor igår så idag ska jag väl fixa i ordning min cross inför helgen, känns som om det finns risk för att jag är något ringrostig på det där... Skoj ändå med tävlingar på hemmaplan, kom och kika vettja! Kan ni inte vara på plats så kommer man kunna se lite av loppet på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ijyZ87t-TAo&fbclid=IwAR2iqJxMeQhgzYpdq5rOEMz5fGfqWRmxaKeeBVUAJrPgQoET3Bhj1_9P26o

Med dom orden så tackar jag för mig idag. Kul att du ville kika in här och läsa, hoppas att vi hörs snart igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar