Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-09-26

Zwift-dags igen samt vi har testat Yoga

Hej och god morgon!

Körde ett Zwift-race igår, mest bara för att kika på banan som vi ska tävla på i kvällens stora Zwift Classics. Har ju aldrig tidigare kört på banorna i Yorkshire så jag ville få en uppfattning om vad som väntar. Det blir ett tufft race med väldigt få platta partier, men ändå en bana som borde passa mig hyfsat bra. Är dock rankad som 49:e bästa cyklist i det 104 man stora startfältet, så det blir nog till att tugga en del styrlinda i kväll... Start klockan 21:00 och 28 kilometer lång tävling väntar.

Jag är lite sugen på att köra en livestream igen, men det var hundra år sedan jag gjorde det och jag slutade för att det inte funkade att köra Zwift samtidigt som jag skulle streama loppet via min dator. Men jag tänker att jag testar en stund innan för att se hur det går. Om det blir livestream i kväll så är det här ni kan se den: https://www.youtube.com/henrikoijer/live Om ni prenumererar på min kanal så kan ni ju välja att få notiser om när något nytt händer där. Ett litet tips bara i all välmening.



Under racet igår så sprack det 92 cyklister stora fältet av ganska så snabbt och vi blev 13-14 cyklister efter bara någon kilometer. En rejäl hårdkörning i en backe senare och vi blev fyra. Vi fyra höll sedan ihop större delen av tävlingen. I KOM-backen (ca 2 min lång) så köttades det på andra varvet och jag fick tyvärr ge upp hoppet om att bli etta eller tvåa. Lyckades dock i spurten peta ner mitt danska sällskap till en fjärdeplats så jag blev trea i tävlingen. Tvåa på Zwiftpower.



Det var inte bara Zwift igår. Efter jobbet så begav sig Linda och jag ut i skogen på andra sidan vägen för att plocka lingon. Vi fick ihop över två kilo på ganska kort tid i alla fall och kom hem nöjda och glada. Lite rensning på det och sedan Zwift. Efter Zwift så kollade vi på Kalles och Britas Hälsoresa igen och avslutade faktiskt kvällen med två Yoga-pass från YouTube! Förhoppningsvis så blir jag nu rörlig och smidig som en katt.
Lingon, stigen, Linda och huset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar