Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2019-09-24

KOM-morgon!


Hej och god morgon!

Igår blev det ingen vanlig dag, för igår blev det bland annat en KOM-morgon. Jag bestämde mig nämligen för att köra lite naturliga intervaller till jobbet (köra hårt i uppförsbackarna) och det räckte hela vägen till ett STRAVA-KOM. Sådant uppskattas ju alltid. Nu återstår det bara att se hur länge jag får behålla det. I det mest prestigefyllda segmentet var jag dock över minuten efter. Gissar att jag dels var lite för slö och stum men dels så ska ju innehavaren av KOM:et åka till landsvägs-VM. Så det är väl lite olika mycket potential i kropparna helt enkelt.

Till och från så hade jag sällskap igår (se bilden ovan), men då jag var så ouppfostrad att jag höll på med naturliga intervaller så blev det ju svårt att få till något längre snack.



Efter jobbet sedan så var jag med Filip till tandläkaren och efter det så hämtade vi ut Lindas nya bil. En sprillans Toyota Prius+! Vi hann men en kortis på stan också och efter lite mat så körde vi upp till Lugnet för att Linda skulle köpa en innebandyklubba till Freja. Väl där så upptäckte vi att det var ett intressant seminarium om stora arrangemang i Dalarna. Så vi stannade kvar och lyssnade på när kompetenta personer hade en debatt eller dialog om dels sina arrangemang men också vad dom trodde behövdes för att vi skulle få fler här i Dalarna. Mycket intressant!

Idag blir det buss till jobbet men cykling hem. Vill och hinner man så visar KBK Bikes på gruvan landsvägs-VM idag från 15:30 på storbildsskärm.

Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar