Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2018-11-29

Kört skiten ur mig

Hej och god morgon!

Buss till jobbet igår. Sedan en lång arbetsdag till kvällen. Då var det dags att cykla hem i svinkylan. Som kallast visade Garmin-datorn -13.5 ungefär. Hur kallt som helst. Valde på grund av kylan att bara cykla hem istället för att slita runt på ett distanspass. Satte mig dock på Wattbiken och körde två timmar inomhus också. Så totalt fick jag ihop ungefär 3:05 till träningsdagboken, gött pass!


Klev av cykeln typ tjugo i elva igår kväll och tio över fem så ringde mobilen. Dags för Le Peloton!


Le Peloton blev riktigt jobbigt. Kanske är lite själva poängen med passet också. Benen protesterade högljutt när jag började cykla mot samlingen men när det började köras på första fartsträckan så liksom släppte det något. Alltså det blev ju inte lättare, men ibland är det skönare att köra på hårt än att åka runt sakta och känna sig svag. Jonas P spräckte fältet och det blev han och jag som seglade iväg resten av första fartsträckan. Gött mos!
På andra fartsträckan så satte Lars B ett jäkla tempo från start. Jonas P och jag fick sedan turas om att hålla fart tills vi kom till den längre backen. Där så lyckades faktiskt jag att spräcka upp fältet så det blev Jonas P och jag kvar i tät. En slutspurt i backen upp på slutet av andra fartsträckan satt som en smäck och jag kunde rulla upp först.

Sen så skulle jag vidare till jobbet också och hade det inte varit för Jonas D som också rullade vidare mot Borlänge så hade jag nog fortfarande varit kvar i skogarna. Sista 20 minuterna flimrade det för ögonen. Gött pass!

Stannade till på caféet bredvid jobbet för en ägg- och tomatbagel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar