Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2018-11-24

Cykling i Snöå bruk och cykelfest


Hej och god kväll!

Idag har vi varit och cyklat vid och på Snöå bruk. Filmade en massa idag faktiskt så jag hoppas kunna klippa ihop något till min YouTube-kanal, in och prenumerera nu! Fick några så sjukt fina klipp idag då vi råkade prickade in en riktigt läcker dag. Minusgrader, frost, is på sjöarna och sol på himlen.
Jag sa någon gång under dagen något i stil med: tänk att en av årets absolut finaste cykeldagar skulle komma den 24:e november, vem kunde tro det?
Men så var det, helt klart en av årets bästa cykeldagar och då har vi haft många bra cykeldagar. Men stigarna var av världsklass, sällskapet femstjärnigt, vädret satte sin ton och omgivningarna var fantastiska. Ja, jag skriver nog inte så mycket mer om det idag utan hoppas kunna få ihop en video till imorgon eller måndag.

Vi spenderade större delen av dagen i Dala-Järna med omgivningar men hann precis hem för att byta om och gå på Falu CK's cykelfest. Kul att vara på en fest där man kan snacka Zwift, watt, kolfiber, långloppscykling och vätskeryggor utan att vara en total mupp. Det finns många likasinnade där ute!

Vi rundar nu av en helt grym cykeldag med Så mycket bättre på TV4. Hoppas att ni också haft en fantastisk dag!

Foto: Daniel Munters

Tommy "Cross-Tompa" Johansson, Daniel Munters och den nybyggda banan vid Snöå skidstadion.

Linda, Daniel och fantastisk cykling!

1 kommentar: