Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2018-11-11

10 x 4 min uppför Alpe du Zwift +ANNAT

Hej och god kväll på er!

Dagens träningsplan var 10x4 minuter med låg kadens. Målsättningen var att sätta dom med mellan 55 och 60 i kadens. Skapade därför ett pass i Zwift så jag kunde damma av det där. Jag la passet bland mina andra Zwift-pass, så ni kan hämta det här: https://drive.google.com/open?id=1NG_Z34EzZQyPWNQEbkxRFi2bv_8p3k4y

Jag valde att köra mina lågkadensfyror på min FTP, alltså 325 Wattbike-watt. Hur intensivt brukar ni köra lågkadensfyror, om ni nu sysslar med sådant. Det gick ganska bra men blev också ganska jobbigt mot slutet, precis så som jag önskade. Gick aldrig över mjölksyratröskeln vad gäller puls och effekten låg ju precis på min FTP. Körde fyra minuter långa intervaller med en minuts vila mellan varje intervall.

För att få till lite höjdmeter i min Everest-utmaning på Zwift så valde jag att köra passet uppför Alpe du Zwift. Hann ganska precis upp faktiskt, vilket var en trevlig bonus. Dessutom så slog jag till med bästa tid av de som var online samtidigt, fick nya hjul och en hjälm till mitt Zwiftande.

Passet.

Kan använda utrustning från två av mina samarbetspartners även på Zwift. Nämligen Wattbike-kläder och en Canyon-cykel.

Eftersom jag hade tråkigt i kväll så startade jag i Zwift Gran Fondo. Med startade menar jag att jag körde 39 minuter, sedan började det bli jobbigt och jag vill försöka hålla mig någorlunda till min träningsplan så jag stämplade ut. Loppet var 107 kilometer långt så någon tanke på att fullfölja hade jag faktiskt inte.

Fick denna fina present idag, blev hur glad som helst!

Sådär då var två veckor av min träningsplan inför nästa år avklarade och allt har gått jättebra. Nästa vecka blir min första hårda vecka och jag är lite sliten redan idag faktiskt. Det blir kanske lite extra-cykling nästa vecka också då jag har bilen på en verkstad....

Nu är det dags att avrunda här och försöka hålla i den goda sömntrenden. Vi hörs imorgon igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar