2018-11-03

Gissa min watt, vinn ett pris!

Hej och god morgon, kära bloggläsare!

Idag så ska köra Kompiskampen för första gången denna säsong. En premiär jag ser fram emot med blandade känslor. Det ska ju bli jätteroligt att få det gjort, få lite data att utgå ifrån och få se utgångsläget jag har just nu. Men det är ju en jobbig händelse mellan nu och att jag är klar också. Att köra så hårt som jag kan i 20 minuter är jobbigt!

För första gången ska jag nu också köra det på min Wattbike! Jag går därför från att redovisa watt från Monarken (vikt x snittkadens) och kommer nu ange watten som min Wattbike anger för dom 20 minuterna. Om jag startat för hårt eller lätt innan så har jag kunnat justera motståndet genom att höja eller sänka kadensen. Fördelen med wattbiken är att jag bara växlar upp eller ner istället. Dessutom kan jag ju variera kadensen, om jag vill och ändå behålla rätt watt.

För att göra det här lite roligare även för er så kör vi en liten tävling. Gissa min snittwatt under dessa 20 minuter och vinn ett pris! Det är alltså vilka Wattbike-watt jag får som gäller.
________

Igår när vi fredagsfinfikade på jobbet så fann jag denna på caféet. Visst var den häftig?

På eftermiddagen så bowlade vi. 

Idag ska jag snart köra Kompiskampen, sedan har Filip innebandymatch, Lasse fyller år och så ska vi till min fars grav för att tända ett ljus också. Så det blir något att göra mest hela tiden. 

3 kommentarer:

  1. Jag gissar på 338 watt.Jag kommer också köra kompiskampen i år är väl tanken��

    SvaraRadera
  2. Jag gissar att du snittade 347 watt
    /Richard

    SvaraRadera