Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2018-10-15

Live-sändning från källar'n!

Hej och god kväll, kära cykelvänner!

Sitter här med några bitar pizza i magen och lite koffein i blodet. Drack faktiskt både eftermiddagskaffe och sedan Pepsi Max till pizzan, så jag är oväntat pigg med tanke på att jag faktiskt fick ganska lite nattsömn i den här gamla kroppen.

Tänkte nog inleda min löpar-träning med att köra Zwift-race i kväll. Jag vet, lite konstigt upplägg men nu är det vad som passar in i livet och då blir det så. För att krydda till det lite så tänkte jag live-sända loppet. Om ni är intresserade på hur Zwift fungerar och vill så kan ni kika på det i kväll. Starten går 20:40 och loppet pågår nog i en timme ungefär då det är 43.3 kilometer som ska köras. Vill sig allting väl så startar jag sändningen 20.35 och ni kan se det direkt här i bloggen nedan. Eller klicka in på min YouTube-kanal så kan ni chatta och allt sådant där avancerat.

Live stream från kvällens Zwift-race:


Annars har jag inte så mycket att berätta från idag. Jag har jobbat, hämtat barn, köpt pizza, ätit med barnen och pratat lite med Linda. Ja, det var väl det hela. Kul med bloggar och live-sändning, då får jag lite press på mig att dels köra och dels också ta i lite.

Som en bonus får ni dagens Instagram-bild:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar