2018-10-22

Nära skjuter ingen hare...


Hej och god kväll!

Det är häftigt med ljus och i morse var det fint ljus i soluppgången. I morse så publicerade jag ett inlägg om lite allt möjligt och med en hel del bilder, tänkte att det skulle bli välläst men det mottogs ganska så svalt. Ibland så blir jag inte riktigt klok på er, eller om det är Google- och Facebooks algoritmer på något vis som spelar roll i besöksflödena. Eller kanske bara tidpunkten för publicering. Nåväl, det jag vill komma till är att ni kan läsa det om ni vill veta lite mer om min senaste tid. För idag har det inte hänt mycket.

Jag har jobbat.

Egentligen skulle vi kunna stanna där. Men när jag var på Willys efter jobbet så tänkte jag att jag kanske skulle hinna köra SZR Joyride på Zwift om jag skyndade mig hem. Så jag gjorde ett försök, startade upp allting, kom in i Zwift där det stod "0:00 until.... Join event". Men det måste fan ha varit precis på sekunden försent, för jag förflyttades aldrig till själva eventet utan fick vackert stanna kvar i New York med alla andra Zwiftare. Lite surt, men samtidigt inte hela världen då jag inte tänkt träna något idag. Kollade istället på när Jesper Svensson tävlade samtidigt som jag åt.

Anledningen till att jag inte tänkt träna något idag är för att jag körde hårt igår och tänkte köra Mankans Nattcup imorgon. Så jag ville inte slita ner mig totalt. Jag har ju en ny cykel i kartong här hemma, men jag kommer nog köra på samma som jag kört på under säsongen även imorgon. Det är ändå kväll och jag skulle nog behöva sova mer än jag behöver skruva cykel just nu. Så nu ska jag bara ladda lampor och den biten, lägga fram lite kläder till morgondagen och sedan är jag väl redo. Tänkte ta med mig en kamera igen också så att det kan bli något mer rörligt på internet. Förhoppningsvis så kan jag cykla lite bättre denna gång också.

Har ni några önskemål till den videon så lämna gärna en kommentar!

2 kommentarer:

  1. Du brukar lägga ut dina inlägg strax efter att jag börjat jobba! Då får de ofta vänta tills morgonen efter! :)

    SvaraRadera
  2. Man kan också läsa bloggen på lunchen, efter jobbet och innan läggdags. :)

    SvaraRadera