Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2018-10-27

Distanscykling med stigletning, vinterlandskap och första rundan på nya Lux:en

Nya hojpan.

Det började rätt höstligt.

Ett hygge från ett kapat träd.

Nya hojpan och flossade cykelbyxor var dagens melodi.

Sen kom ett snöfall och det blev vinter.

Hej och god kväll!

Vi sitter nu och kollar på Så Mycket Bättre på TV4. Trevligt och avslappnat. Jag passar på att blogga lite samtidigt och någon gång nu under helgen så ska jag också komponera ett träningsprogram till mig själv. Lallandet ska ta slut och jag ska bli fit igen. Nästa år, då jävlar.

Men, idag lallade jag. Stigfinnarcykling-ish. Vi tog lite stigar bort mot Norlingberg, åkte aldrig uppför backen utan tog oss mot Tomsarvet, vidare mot Bondberget och sedan ner mot Norlingberg igen. Vi styrde mot Grycksbo och träffade på stigbyggare Fredrik Ericsson med ett gäng unga cyklister. Vi tog en svängom i Grycksbo innan vi styrde hemåt via Gamla Fruns väg och Stångtjärn.

När vi kom hem så hade jag satt igång bastun så vi gick direkt in dit och värmde oss. Jag körde sedan Zwift och Linda fixade både scones och soppa under tiden. Jag körde ett Zwift-race som gick alldeles för fort för mig faktiskt. Dom har börjat med Dubble Draft, vilket ju ger mer nytta att sitta på rullen givetvis. Trodde att det därmed skulle bli enklare men det som hände var att det gick fortare istället. Så det blev riktigt jobbigt och när jag blev avhängd efter 23 minuter så gav jag upp. En riktigt stor tävling i alla fall med 312 startande, riktigt skoj!

Hur nya Lux:en är får jag återkomma med då jag inte riktigt har testat den ordentligt än. Idag var ju första rundan. Funderade i alla fall på om jag skulle ta och köra heldämpat nästa år, så det var ju ett gott betyg.

Imorgon är en ny dag med nya möjligheter, då ska vi både åka skidor och cykla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar