Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2018-10-13

Cykling, skidor och Njupeskär


Hej och god kväll från Idre Fjäll!

Idag har vi haft en aktiv dag här på fjället. Vi började dagen med lite cykling. Förväntningarna var ganska höga då vi hört bra om stället och sett fina bilder härifrån. Lederna vi åkte var förvisso bra, men ack så dåligt skyltat. Vi cyklade lite fel ett par gånger och hittade på ren tur in på ett par andra ställen. Lite synd att man plockat bort och/eller snålat på skyltningen då en av dom tydligaste styrkorna hos en cykelanläggning är att man som besökare inte behöver fundera så mycket utan bara kan köra på.

Cykling i Idre.

Efter cyklingen så åt vi lite lunch på rummet och vallade skidor till eftermiddagen. Här har man slagit på stort med tidig snöpremiär med sparad snö. Totalt hade man fått ihop en mil skidspår. Det är ju lite häftigt att man kan cykla MTB och köra längdskidor på samma ställe på en och samma dag. Men det märktes att det var gammal snö, varmt och dessutom med lite regn i luften...

Vi valde att avbryta och istället planera om lite.

Jag har länge tjatat om det där vattenfallet som finns här i trakterna och nu när vi fick tid över så valde vi att besöka Njupeskär. Sveriges högsta vattenfall!
Njupeskär i Fulufjällets nationalpark.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar