2016-10-08

Hagströmska CX-pokalen

Hej och godmorgon, cykelvänner!

Frida hade den goda smaken att starta dagen redan halv sju idag, en vill ju inte sova bort dagen liksom! Så jag har varit vaken ett tag nu. Lite skönt det med för man hinner med så mycket mer än om man sover mycket och blir utvilad.

Idag körs det cykeltävling i Falun men jag ska inte vara med. Har lite dåligt samvete över det, men har faktiskt varken en komplett cylocross och så har jag barnen. Så... Äsch. Det är dåligt, jag vet. Allt hade väl kunnat lösas och dessutom så såg jag nu på morgonen att det var prispengar till dom fem första och det hade ju varit kul att sikta på.
Istället så ska jag kolla på när andra tävlar och Ebbah ska köra i nybörjarklassen. Så det blir tävling för en Öijer i alla fall. Ska bli kul att kolla på tävlingarna och få snacka lite med alla cyklister igen.

En helt vanlig bild på mig när jag ledde totalen i CX-Cupen bara. Foto: Per Kumlin.

Nästa år måste jag nästan försöka köra CX-Cupen igen, saknar crossandet faktiskt. Det är ju riktigt kul.

Efter crosstävlingarna så ska Linda och jag gå på matmarknaden, tror jag. Det är en marknad här i stan denna vecka där man kan testa lite maträtter från olika delar av världen. Ungefär som en vanlig dag i en storstad alltså. För ett par år sedan så åt jag en känguruburgare där. Och krokodilburgare +ANNAT. Eventuellt så ska det också tränas cykel?! Vi får se vart dagen tar vägen, men nu börjar det bli dags att veva igång dagen på allvar här.

1 kommentar:

  1. Vad har du för storlek på din Cavaria-ram? Och hur lång är du? Funderar på att köpa en och bygga något kul, men är osäker på storleken. ;)

    SvaraRadera