2013-01-04

Lite nytt på bloggen och annat

Igår kväll slängde jag in en meny till höger här på bloggen, blev väl inte jättesnyggt men funktionen är bra. Nu kan ni återigen läsa lite mer om vem jag är, vilka sidor jag länkar till, hur ni kontaktar mig bäst och lite annat. Passade på att uppdatera min presentation lite, kom gärna med synpunkter på menyn och dess innehåll (eller brist på innehåll...).

Idag ska jag och småbarnen gå på bio, vi ska se Kalas, Alfons Åberg!

Idag ska jag träna faktiskt. Tänkte bränna iväg när frugan kommer hem för att sedan spendera kvällen med ena handen i chipsskålen och den andra handen i godisskålen. Fredagsmys!

2 kommentarer:

  1. Ser litet rörigt ut tycker jag. Men funktionen är bra. Fortsätt att ha det på högermarginalen men gör en fyrkant under reklamen för bianchi och xperiareklamen. I samma storlek som reklamen och som fogas fast i reklamstycket. Fast i en annan färg då. Typ den gula du har på ledartröjan och med ett typsnitt som är lite mer läsvänligt. :)

    SvaraRadera
  2. Tycker du skulle köra menyn rakt under headern, nu blir lite stökigt. Minska ner höjden på headern och få in menyn under. Det gör bra plats åt länkarna till andra bloggar. (En anledning att jag klickar in på din sida några gånger per dag även fast jag vet att du inte uppdaterar så ofta, men man får chans att se vad andra bloggare skriver också)

    SvaraRadera