Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2013-01-17

Död igår, på benen idag

God morgon kära läsare!

Igår när jag var på jobbet så kände jag att jag blivit förkyld, egentligen började jag ana oråd i förrgår kväll men tänkte då att det kanske var en luftvägarna som blivit lite ansträngda av cyklingen i -18. Men igår under dagen kände jag att det var kört. Cyklade ändå hem, men väl hemma kom käftsmällen. Om ni blivit sjuka under ett pass, eller tränat när ni varit tveksamma kring sjuk eller inte så vet ni nog hur det känns.
Man ska inte träna när man är sjuk!
När vi lagt barnen före åtta på kvällen så la jag mig på sängen och mobil-surfade lite. Ganska snabbt märkte jag dock att jag var för trött så jag gav upp och somnade ganska omedelbart. Vaknade någon gång och halv tio gjorde jag mig i ordning för natten och la mig på riktigt. Nu är jag på väg till jobbet igen. Känns bättre i kroppen efter nio sköna sömntimmar och jag har ett par saker jag måste fixa. Imorgon ska jag dock vara ledig, så förhoppningsvis kan en härlig helg få mig ordentligt på banan igen.

Några som inte är på banan tycks vara tävlingscyklisterna:
Kul med mycket cykel i dagens tidning, mindre kul läsning uppe i högra hörnet

Samtidigt måste jag säga att jag inte är förvånad. Att tro att en massa cyklister skulle anmäla sig bara för att det är SM är orealistiskt. Nu ska Lars-Åke åka till Skara för att ragga fler cyklister och man pratar om att slopa startavgiften. Egentligen var nog inte Velodromcyklingen i Sverige redo för ett SM ännu, utan det blev med tack vare SM-veckan. Som det ser ut nu så tycker jag ändå att det är något fler anmälda än jag kanske väntat mig. Själv hade jag tankar på SM inför grundkursen som jag gick, men väl där insåg jag att jag var på tok för dålig för att inte göra bort mig totalt på ett SM.
Siktar istället på att närvara som åskådare, hoppas att ni också kommer dit!

Idag kommer äntligen intervjun med Lance Armstrong att sändas i Oprah, eller del ett av två i alla fall. Nästa del sänds imorgon. Igår klämde en IOK-ledamot ur sig att cykel kunde uteslutas ur OS vilket fick stor uppmärksamhet jorden runt. Nu har IOK (Internationella Olympiska Kommittén) dock inte ens haft frågan uppe för diskussion utan det är tyvärr en ledamot som öppnat munnen lite mer än önskvärt, tyvärr. Anledningen till att cykelsporten i teorin skulle kunna uteslutas är att det ryktas om att Lance ska avslöja att personer inom internationella cykelförbundet hjälpt honom i att undvika att åka fast i dopingtester och det vore förstås riktigt illa för det internationella cykelförbundet.

2 kommentarer: