Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-09-01

Trött och ont i benen

Det är känslan nu, så här dygnet innan avfärd.
Barnen har lagt sig nu och frun är på praktik, så jag ska testa att montera lite grejer som belysning och annat på cykeln. Har insett att det nog inte går att ha både stor sadelväska och extra flaskställ bakom sadeln. Får nog köra med två flaskor på cykeln och en flaska i en ryggficka istället. Men det där ska jag alltså sätta igång och testa snart.
Min mammas sambo Lasse har lånat ut en lampa som jag inte bara syns med utan också kan se lite med. Ska bli kul att slippa totalmörker hela natten lång och åtminstone få se lite asfalt framför mig. Det är några riktigt fina vägar som skall avverkas under natten till måndag.
Efter inlägget i morse dröjde det ungefär en halvtimme innan Dalarnas Tidningar ringde, det har resulterat i en liten nätartikel här: http://www.dt.se/nyheter/falun/1.5052762-han-ska-cykla-runt-hela-dalarna Eventuellt skulle det bli en uppföljning också. Kul!
En sak som är ännu roligare är att det redan ramlat in 700:- i insamlingen, och då har jag inte ens startat ännu!  Bra kämpat alla, här kan ni kolla vilka som donerat, deras hälsningar och kanske skänka en slant själv också: http://insamling.sos-barnbyar.se/insamling/Dala600

Idag har barnen och jag varit på Granny Goes Street där Emily var med på en dansuppvisning:
Så där ja

Nu ska jag stänga ner här och titta lite på cykeln. Känna på däcken och så. Borde lägga mig tidigt i kväll så jag är utvilad imorgon. Barnen vaknade 06:30 i morse och gör dem en repris på det så blir det en väldigt lång söndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar