Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-09-06

Jag nådde insamlingsmålet

I Dalarnas Tidningar kan man idag läsa om att jag nådde målet. DT har varit så flitiga att dom till och med hållit koll på min insamling och nu sett att jag passerat 6000:-, som var mitt mål med denna insamling. Insamlingen är dock öppen hela september ut, så det är inte försent än. Själv hoppas jag nu att vi kan nå tiotusen insamlade kronor. Som alltid vid insamlingar till välgörande ändamål så räknas varenda krona.
41 donationer har tillsammans genererat 8306:-, vilket ju är ett fantastiskt resultat för ett dygns arbete. Av dessa 41 är det fyra som antagit min utmaning med en krona per cyklad kilometer. Man kan då betala in 600:- (som var målet), 606:- (som planen var), 608:- (som resultatet blev) eller givetvis mer om man så önskar.
De fyra som antagit utmaningen är: Roberto Vacchi, Conny Sjöberg, Monark Exercise AB och en anonym kvinna. Stort tack till er alla!
Du kan klicka på bilden för att komma till insamlingen om du vill läsa mer, eller klicka här för att komma direkt till sidan för donationer till denna insamling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar