Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-09-11

Efter möten

Hann inte äta något innan styrelsemötet, men vad gjorde väl det när dessa godbitar fick vara med på mötet

Idag var väl en sådan där dag då mötet kunnat gå lite snabbare än andra gånger, men istället så pladdrade jag på om både det ena och det andra. Tycker ändå det är en hel del positiva signaler inför nästa säsong så jag kom ut ur mötet riktigt motiverad och taggad. Bra med sådana möten. Nu gäller det bara att sy ihop allt och göra verklighet av visioner och planer också.

Lite positiva saker som jag har med mig att bygga vidare på är:
Ungdomsträning, ekonomi och elitlag.

Allt är givetvis inte guld och gröna skogar, ett problem som vi har är ju vår översvämmade och asbestfyllda lokal. Snart är det vinter och cyklister vill in och köra testcykel. Men var ska dom göra det? Kommer vi vara kvar, när får vi i sådana fall flytta in igen? Eller kommer vi hitta nytt? När, hur och till vilken kostnad?
Den här tiden på året är det också mycket rykten kring övergångar. Jag vill givetvis att vi får behålla alla cyklister plus att vi får några nya, men jag vet ju att cyklister byter föreningar och det är inget konstigt med det. Har ju själv funderat på att både byta klubbadress och starta ny förening för ett antal år sedan. Det är så det fungerar.

Dags för nattmacka och fixa lite här hemma innan frun kommer hem igen. Vi hörs imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar