Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-09-20

Tempo

Jag inledde dagen med en tempopendling. Kändes jättebra första 20 minuterna ungefär, sedan gick det lite tyngre. Okej tid ändå i regnet, även om det var långt från rekordet på 46.05.

Anmälningarna till Cykelvasan höll ett jäkla tempo idag. 12000 platser slutsålda på 26 minuter och 46 sekunder. Hade dom kunnat sälja 25000 platser? Jag var på hugget och säkrade en plats i nästa års lopp, hann du säkra din plats?

Vilket spännande VM-tempo det blev också med så liten marginal mellan ettan och tvåan och Fredrik Kessiakoff som körde så bra. Fredrik slutade femma, bara sex sekunder från bronset.

Har inte haft tid att blogga efter jobbet. Har fått hem cykelprylar från Tyskland och Allebike idag och handlade en del på Cykel & Fjäll och Sportson också. Så i kväll har jag försökt bygga cross. Det tar sig och nu är däcken limmade. Imorgon skulle jag nog i teorin kunna premiärköra den.

Nu är det dags för attacksovning, vi hörs!

2 kommentarer:

  1. Ha, jag fick precis samma mail :-)

    SvaraRadera
  2. Vet flera som var på arbetet och inte hade tillgång till dator vid den tiden. Lite tråkigt att alla inte får samma chans att anmäla sig!

    SvaraRadera