Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-09-15

Rapha-TREK, REA!

Denna unika cykel är nu till salu. En Trek Madone 6.9 H2 med Ultegra-utrustning, RXL-hjul och annat fint. Det som gör cykeln unik är lacken som klädmärket Rapha står för. Cykeln speciallackades och var ett pris för deras tävling Rapha Festive 500, som jag vann. 
Hjulen är använda i 28 mil, resten av cykeln är oanvänt. Bygger man ihop en cykel med samma specifikation på TREK:s hemsida så kostar den drygt 59.000:-, lägg då till denna speciallack (TREK-lackningar kostar mellan 4.000:- och 15.000:-) så förstår ni att det är en mycket fin hoj. Storleken är 56. 
Vill du styra en läcker och unik Rapha-TREK Paris-Roubaix edition så vill jag ha 25.000:- plus eventuell fraktkostnad för den. Att jag säljer den beror givetvis på att jag inte har använt- och inte kommer att använda den tack vare att jag har bra support av Bianchi. Cykeln mår nog bättre ute på landsvägen än den gör i vår lägenhet. Eventuellt kan jag tänka mig att sälja bara Ram, gaffel, styrlager, sadelstolpe och sadelklamma också. 
henrikoijer@gmail.com för frågor eller anmäla intresse
Helvetet i norr, som Paris-Roubaix kallas

2 kommentarer:

  1. Jag brukar säga att längdskidor är en materialsport, men ju mer insatt man blir i cykelsporten så förstår man att bra cyklar är j...ligt dyra.

    SvaraRadera
  2. Sätt en auktion på den, och allt över 25 går till din insamling, låter väl vettigt så det förslår...

    SvaraRadera