Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-09-15

Dags för DM

Två bilder från förra året, den första har Henrik Plyhm tagit och den andra visar förra årets snabbaste killar/gubbar. Vacchi vann veteranklassen och jag elit. Men okej, Vacchi var snabbast av oss alla.

I år är tyvärr inte Roberto Vacchi med på DM. Eller han lär i alla fall inte vara med, men han är ju en luring den där Vacchi så helt säker ska man aldrig vara. Jag rullar dom dryga fyra milen ner till starten med Adam Steen om bara en halvtimme. Adam blev trea i elit/seniorklassen förra året bakom Johan Carls och jag. Kompetent kille!

Förra året åkte vi på en och samma väg med vändpunkt. Det blev många varv och vändningarna var placerade så man vände uppåt. Jobbigt satan och vi var nog inte mer än 5-6 man kvar i täten mot slutet. I år blir banan ett platt varv på ca: 4 mil. En liten backe och en svettig målbacke ska dock finnas med. Och det är ju sällan som tävlingsbanan avgör en cykeltävling. Men, kanske upplagt för lite mer taktik och utbrytningsförsök och en större klunga. Hoppas många kommer dit! Vill ni titta och heja så är det start i Bispberg 10:00 och vi är väl tillbaka efter en timme ungefär. Banan går Bispberg-Säter-Gustafs-Stora Skedvi-Bispberg.

Dags att klämma en frukost nu då och få på mig den där andra armvärmaren också. Just nu är det +4 ute men innan starten klockan 10 hoppas jag i alla fall på över fem plusgrader...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar