Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-09-15

DM 2012

Hej igen!

Har nu lyckats släpa min urvridna kropp hem. Adam Steen och Joakim Brykt fick stå för dragjobbet större delen av hemvägen då jag krispade till mig rejält i buggarna efter tävlingen och inte hade mycket power kvar.

Det är väl i och för sig bra att göra av med energin under tävlingen, synd då bara att jag inte hade det där lilla extra idag. Istället blev det till att slita från första tramptaget. Ingen höjdardag med andra ord. Benen var inte så bra, tajmingen var inte så bra och för att toppa det så fattade jag några mindre bra beslut under loppets gång. Mina segelbåtsattacker gjorde att jag hade minst 10 pers på rulle varje gång och det var väl egentligen bara en gång som jag lyckades komma iväg. Då i en drömutbrytning med oss tre faluåkare och en Borlänge-cyklist. Tyvärr var det ju det där med mina ben, och en kort stund senare anslöt ett stort gäng med massor av Borlängecyklister också.
Efter att ha jagat, försökt gå loss, jagat och försökt några gånger till så fick jag till slut ge mig och såg till att hålla fart i klungan dom sista kilometrarna mot målbacken, detta för att Joakim och Adam skulle slippa plocka ner Borlängeattacker och få koncentrera sig på att tackla backen på bästa sätt istället. Själv växlade jag ner när vi gick in i målbacken och så slet jag mig bara upp.

Man kan inte vinna varje gång.

Under masterstarten tog jag mitt ansvar som bloggare och tog någon bild

Mest bråttom upp till målet i Bispberg hade Kristoffer Kvist

Pallen H40

Pallen H30

Pallen Elit med Adam Steen som tvåa, Kristoffer Kvist som etta och Joakim Brykt som trea

Nu laddar jag om mot DM nästa år istället, då jävlar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar