2011-04-25

Ett bra pass

Idag satte jag i väg i ett ganska högt tempo, planen var att grisa sönder kroppen med halvhård körning på mycket stig i kuperad terräng helt utan något att dricka. Totalt var jag ute i 3.10 och snittpulsen landade på 150. Den hade nog varit högre om det inte fanns så värdelösa människor som avverkar skog och jag inte fotat så många gånger. Men ni vill ju se bilder från passet och ni vill väl ha papper att torka er med så jag antar att det var nödvändigt att sänka snittpulsen en aning.
Jag blir så trött. Vem vill ha stock mitt på stigen liksom?

Och finns det något värre än när dom inte städar efter sig? Detta är dessutom på en markerad vandrings/löpningsled. Om dom inte är klara än så hoppas jag då verkligen att de städar upp efter sig när de är klara. Kunterberget, för er som undrar.

Men så såg jag white zipps för första gången i år och allt elände från avverkningen var som bortblåst

Hög intensitet = svettig keps

Övningsspår för MC och Öijer. I närheten av Skog.

 Skogsvägar är ju också fint

Ja tack!

Blue zipps och white zipps. Lite nördvarning på det här med att stå på huk ute i skogen och fota blommor och stigar iförd trikåer, men det bjuder jag på. Ni kan kalla mig nörd.

Ett exempel på bra avverkning med extraordinär utsikt som bonus. Var tvungen att använda telefonens panoramafunktion för att få med allt, därav den lite missfärgade himlen. Blev ju ett skitbra pass även om jag fick avbryta det och gasa asfalt hem. Sånt här behöver jag mer av.
Fick med mig lite drygt 2½ timme GoPro-film hem också, så nu har hela familjen ett härligt nöje i kväll.

4 kommentarer:

 1. Härligt pass! Du verkar ha en riktigt schysst kamera dessutom... nice =)

  SvaraRadera
 2. Vad är grejen med att inte dricka??

  SvaraRadera
 3. Monica: Den är inte så dålig för att vara mobilkamera...
  Anonym: Man blir lite törstigare då.

  SvaraRadera
 4. Härligt att du fick lite stock också!

  SvaraRadera