Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-04-24

Påskdagen rullar fram

Tjipp alla glada bloggläsare!

I morse när jag klev upp så ställde jag mig på vågen och tänkte att nu får det fan i mig vara nog. Ska jag åka långlopp och landsvägs-SM så vill jag ju inte gärna släpa på extrakilon. Nu ska det bli ordning och reda och inga stora onödiga intag. Det höll till strax efter lunchen då jag höll på att ställa in sakerna i kylskåpet och fann följande:
Utöver detta har vi chips och oändliga mängder påskgodis som skräpar. Bäst är väl att köra Öijer-metoden och vräka i sig allt på en gång så jag slipper äta onyttigt i flera dagar. På tisdag kan jag börja mitt nya liv.

Fortsatt fantastiskt väder och fortsatt mycket utelek blir det. Frugans syster med familj och svärmor har åkt hem nu så jag och småkidzen har varit ute en stund på förmiddagen. Vi har cyklat, gungat, klättrat, åkt rutchkana, kastat pinnar i vattnet, kollat på båtar och hoppat studsmatta. De bränner ju energi i alla fall. Själv hoppas jag kunna sticka ut på lite cykling senare idag. Tre vilodagar i rad på grund av en fjantig nacke, jag säger då det...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar