Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-04-16

Rekord! Och sällskap igen!

Ser ni nå? Klicka på bilden så blir den större!

Tre anledningar till det nya rekordet: Bra vindar under inledningen, 18 grader varmt (!!!) och Thomas. Det går ju alltid lite lättare att ta i när man har sällskap. Tre rekord på två dagar, för lite sömn och att vi har möblerat om här hemma idag gör ju att jag känner mig en aning småtrött nu. Ska bli tjockt skönt att få sova strax. Imorgon blir det inga cykelrekord för då ska jag avnjuta en vilodag. Välbehövligt. I morse var jag helt sjukt trött faktiskt, på jobbet också. Men skam den som ger sig. Imorgon är det svensk säsongspremiär på landsväg också, jag ska ju givetvis inte köra men det ska bli kul att läsa resultatlistor sedan.
Synd att Emma inte riktigt fick till det i spurten idag där hon blev lite stängd, och att hennes sällskap efter slakten i backen inte riktigt ville jobba. Sådana där marginaler lär man ha på sin sida om man ska vinna världscupen. Inte för att jag vet något om att vinna någonting, men jag har hört andra säga sånt på TV.

1 kommentar:

  1. Skoj med lite vardagsutmaningar!

    Definitivt årets tuffaste 43 minuter. Fick lite blodsmak i munnen efter jag drog på slutet. Återhämtade mig ganska fort efter jag fick lägga mig på rulle igen, trodde jag skulle få vika ner mig ;)

    Kan hänga på nån mer gång, sånt här tempo är dock inget jag vill köra mer än max en gång i veckan :P

    SvaraRadera