Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-01-25

Min tröskel är ungefär här

Med en kadens av 100 rpm så tycks min tröskel ligga där någonstans. Åtminstone för tröskelintervaller. Nära 300 W, men ändå långt ifrån 300 W.

Första, andra och tredje intervallen på ovan visade motstånd gick bra, så i sista vågade jag kliva upp på 300 W. Benen surnade till mot slutet men det gick ju ändå. Sista minuten körde jag på 330-340 W, sedan var det bara att sjunga lite i duschen efter fullbordat verk.

3 kommentarer:

  1. Hej du har jättefinblogg, jag gillar den. Men tycker du borde ha någon omröstning eller liknande för oss läsare. Själv använder jag mig av http://www.valresultatet.se när jag gör mina till min blogg. Glöm inte titta in på min blogg också! :)

    SvaraRadera
  2. Intressant. Det vore skoj att få se topp 10 eller 20 i sveriges tröskelwatt. Självklart finns massvis med andra intressanta siffror även om denna är den mest intressanta. Det är säkert info som endast Fredrik Ericsson besitter om ens det, men jag tror på att om siffror skulle bli publika skulle fler få mål att slå, något mer att tävla om, sträva efter..... även om alltid prestation på tävling är det yttersta så skulle detta ge folk extra motivation. På sikt skulle vi få en högre standard på cyklingen i sverige, tror jag.

    SvaraRadera
  3. Watt hit och watt dit. Det är så fruktansvärt olika om man inte sitter på samma SRM-vevar eller liknande. Monarkwatt och SRM-watt i all ära men det som säger något är ändå hur snabb man är på tävlingsbanan... eller?

    Inte för att jag inte tror att Öijer är stark, han är rätt mycket bättre tränad än mig just nu iaf =)
    Men när kalibrerades den där Monarken senast egentligen? ;)

    SvaraRadera