Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-08-21

Motionärer är väl riktiga tuffingar?

Mätte upp "min kompis" tävlingsbana på Eniro.se Fick den att bli 113 kilometer, men då var det lite väl mycket raka vägen, och inte alltid mitt på stigarna och vägarna. Så jag skulle tro att den i själva verket blir runt 130 km. Det känns som en lagom distans. Minst sagt. Men banan är lättåkt, riktigt lättåkt. Skulle tippa en segertid på mellan 3.45 och 4.15, om det skulle tävlas där. Helt lagom alltså.
Men visst gillar motionärer att bli trötta? Elitåkarna vet jag ju att dom älskar att bli trötta. Men gillar verkligen motionärer att bli lite utmattade?

Äsch, det krävs ju en stor organisation bakom ett sådant här arrangemang också. Men visst är det kul att drömma lite? Visst, det skulle bli sveriges bästa cykeltävling, men vi kan låta den ligga kvar i min skalle.

7 kommentarer:

  1. klart att vi motionärer vill bli trötta, rent av väggade emellanåt

    SvaraRadera
  2. Fick en ide idag som kanske man borde prova i Långloppscupen nästa år. Varför inte någonstans lägga in en extra slinga för eliten med tuffare terräng på kanske 5-15 km. Ofta tycker man ju att banorna är för lätta när vi motionärer är med och kör. Tror att detta kan vara en bra lösning på problemet!!!

    SvaraRadera
  3. Kan bara instämma med den anonyma kommentaren - klart som f-n att vi motionärer gillar att bli trötta!

    SvaraRadera
  4. Inget problem med lätta banor för eliten, bara prispengarna finns ;-). Det är bara vi motionärer som är kräsna på banorna.
    /Göran

    SvaraRadera
  5. Jag skulle tycka det var tråkigt om jag som motionär inte fick köra samma bana som eliten.

    SvaraRadera
  6. Bra, då är vi överrens om att alla gillar att bli trötta. Och den kräsna motionärsskaran vill väl också ha lätta banor gissar jag? Personligen skulle jag tycka det var tråkigt om jag inte fick köra samma bana som motionärerna.

    SvaraRadera
  7. Jag hjälper dig att ta tid. Jag är nästan utbildad i ämnet....

    SvaraRadera