Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-08-19

Cykelblaj

Ett tips till alla som gillar MTB, tror detta motionslopp är riktigt mysigt. Kan tyvärr inte vara med själv då Ronya skall jobba och barnen inte riktigt klarar av att vara ensamma hemma, ännu. Finns några färska bilder från banan här, och den ser väldigt fin ut.

Läste om Lance Armstrongs träning i Skottland. Han hade två dagar tidigare, via sin Twitter, bjudit in till en lugn tur för att visas runt i staden. Över 200 cyklister dök upp i regnet, och givetvis fanns media på plats. Där snackar vi cykelikon. Tänk om jag skulle bjuda in till en tur, skulle kanske få med mig Jens och möjligen Oscar. Om det inte regnade.

Glömde skriva om min träning igår. Egentligen var det ju mer en timme cyklande än någon specifik träning. Men jag skickade på några gånger, för sakens skull. Jag vill ju inte bli slö. Målet med turen var att kika lite på en potentiell startplats till loppet som.. min kompis vill arrangera. Det är lite klurigt det där. Banan jag gjort, åt min kompis givetvis, har inte start och mål på samma ställe. Inte i gårdagens funderningar i alla fall. Det skulle visserligen kunna ordnas, men då blir det en del stadsåkning med trafikerade korsningar, och allt som hör till. Och jag vill gärna ha en startbacke för att sprida fältet. Jag vet inte hur ni känner, men jag älskar startbackar. Alltså vill jag lägga starten nära en backe. Men det måste givetvis finnas gott om parkeringsplatser också. Ni fattar. Men jag har bra skit på gång. Frågan är bara om jag(min kompis..) skall försöka få igång det inom Falu CK, eller köra ett eget race. Vet nämligen inte hur hungriga man är i klubben på att arrangera ännu mer... Då kan det vara bättre med en handplockad och driven organisation. Om det nu ens blir av.

1 kommentar:

  1. nu fattar man, din kompis heter henrik öijer, intressant... skriver du "min kompis" pga att du vill hålla dina tävlingsplaneringstankar lite hemliga??

    SvaraRadera