Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-02-23

Friska vindar i Falu Cykelklubb

Nyss hemkommen från ett tre timmar långt föreningsmöte med Falu Cykelklubb. Tiden rinner verkligen iväg när man pratar om trevliga saker. Som cykel. Positiv stämning, mycket framåtanda och faktiskt många fler närvarande än jag räknat med. 2010 blir lite av en nystart för Falu Cykelklubb som det känns. Lite som Leksands IF:s; Återtåget. Med enda skillnaden att vi kommer lyckas, till skillnad från hockeylaget.
Folk verkar vilja göra en insats och det finns framtidstro. Stort och smått diskuterades, i stort sett hela vår verksamhet, och alla fick komma till tals.
Jag antecknade en hel del som vi i styrelsen får ta med oss till nästa möte för att gå vidare med det som kom fram under mötet. Det vi talade mest om var nybörjare, ungdomar, deras träning och ledare. Men frågor som våra arrangemang, motionärer, veteraner, elit och junioraktiva samt givetvis ekonomin diskuterades också flitigt. I en cykelförening gäller det att få med alla, vi älskar ju alla cykel. Även om vissa vill tävla för att vinna VM-guld, andra vill motionera för välbefinnandet och vissa är med enbart för föreningslivet och gemenskapen.
Inspiration och motivationen är på topp hos mig efter ett sådant här möte.

2 kommentarer:

  1. Inte svära i kyrkan! Klart Leksand går upp iår! ;)

    Kul att det händer saker i klubben och att du inte är ensam med ambitioner, det blir lite roligare om man är fler!

    Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Bra och kul att det är drag i klubben! Ser fram emot många nya små cyklister i stan som susar fram.
    Bra tryck Henrik!

    SvaraRadera