Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-04-15

En uppdatering till

Som att ni inte fått nog redan.. Nåväl. Min blogg, mina regler.

Underställsmannen (Mattias Nilsson) var snyggast på Jungfruberget i kväll. Långärmat underställ och väst. Långärmat underställ och väst. Jag skriver det en gång till så ni får chansen att hänga med. Långärmat underställ och väst.

Skulle stansa mina hjul (däck?) idag hade jag tänkt. Eftersom Jungfruberget är ett bra ställe att punktera på så ville jag vara lite säker... Men hålet för ventilen var så stort att en elefant hade kunnat dra sin snabel igenom det. Och då talar jag inte om den där extra-armen de har där framme mellan ögonen, utan om den grövre snabeln. Ventilen var helt enkelt för liten för att kunna täta mot fälgen. Skitkul. Då frågar jag mig (och Mavic imorgon..) om det är så att Crossride-fälgarna inte ska kunna stansas, eller om det finns en specialventil för dessa monsterhål.

85 besökare, jag är 85 besökare från personbästa på bloggtoppen. Så jag sitter här och håller andan. En och en halv timme kvar på dygnet, det kan gå. Men de flesta stänger ju av sina datorer snart. Så det bör rassla till innan klockan blir 23.. Spänningen är olidlig.

1 kommentar:

  1. Är det inte hål för bilventil på de hjulen då? Isåfall behöver ju en bilventil för adaptern fungerar ju inte så bra med stans tror jag. Träna med latexslang, tävla med stans annars kanske? Innan de finaste finhjulen blir klara vill säga.

    SvaraRadera