Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-03-31

Träning, påsk, promenad, kallbad och Flandern!






Hej och god morgon på dig! 

Lite imponerande ändå att jag lyckas skrapa ihop fyra bilder från gårdagens träningspass, som varade i 35 minuter. Jag körde ett kortare pass bara för att hålla igång benen, gjorde några spurter och fartökningar. Cyklade någon minut med Tiffany Cromwell och blev starstruck. Passet gav också lite extra plats för den stundande påskmaten hos bror med familj.

Igår så åkte äggsamlingen fram. Det har blivit några påskägg genom åren, igår så gav jag bort två. Har du också ett gäng ägg där hemma?

Jag var ut på en "morgon"-promenad i det fina vädret och bara njöt av solen, fågelkvittret och värmen. Om ni vill så kan ni fortfarande använda koden henrikoijer15!  för att få 15% rabatt hos Tenson


Många cyklister passerade förbi i området igår, det var nog många som plockade fram cyklarna för första gången i år. Superhärligt att se! 

Efter promenaden så besökte jag ett par butiker, möbelaffären var en affär i min smak... Nåväl, fåtöljen var väldigt bekväm men jag var mest där för att kika på sängar. Det är något jag tänkt på även utan att ha sovit dåligt. Mest för att jag börjat fundera på att göra om i mitt sovrum och en ny säng skulle då passa bra... Har ni några tips? Det finns tusentals sängar har jag märkt. 

Sen, efter promenad, butiker och träning så var jag hem till min brors familj där det bjöds på massor av gott. 


Nu får ni inte bli chockade här, men anledningen till att jag tittade på vaken på min morgonpromenad var för att jag hade funderingar på ett kallbad/isbad. Så efter påskmiddag och fika så begav jag mig ner till sjön och gick ner i vattnet. Det är nästan 30 år sedan senast jag tog ett kallbad och då var jag helt under vattnet. Igår kom jag ner till midjan. Väldigt uppfriskande och fruktansvärt kallt. Termometern sa +1.7 grader...
Jag tänker att jag ska försöka lära mig att uppskatta bad igen, får se om det går eller ej. Men 2024 ska bli året då jag försöker. Annars är jag badkruka de luxe och badar kanske utomhus en gång per år eller så. Men det ser så härligt ut, barnen skulle nog uppskatta mitt sällskap i vattnet och sen så är det ju alltid bra att försöka utvecklas som människa också. 
Så om jag lär mig att hantera kallbad/isbad så borde +20 på sommaren vara hanterbart tänker jag. Bastun hemma i källaren var riktigt skön efter badet. Jag bor ca: 5 minuters promenad från isvaken så det är egentligen helt perfekt om jag skulle få för mig att bada fler gånger. 


Idag har jag varit ut på balkongen och hängt ut min Flandern-flagga för idag är det Flandern runt. Det vill ni inte missa! Den där flaggan är den enda flaggan jag äger och jag köpte den på min resa till Flandern 2016. 
För er som vill titta på och läsa om min Flandern-resa så har jag samlat några inlägg här


Nu blir det frukost och morgonpromenad här. På återhörande imorgon igen, hoj! 



_____________ 
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

1 kommentar:

  1. Min man hade för vana att alltid sms:a och fixa datum med sina gamla vänner inklusive sina ex. Jag trodde aldrig att det var något problem med sådant förrän han blev känslomässigt tillbakadragen från mig och började bete sig onormalt mot mig och min dotter. Vid det här laget visste jag att jag behövde hjälp akut eftersom jag aldrig ville förlora honom. Dr Isikolo kom till min räddning och problemet var åtgärdat. En av min mans ex lovade att se till att hon skulle ta honom ifrån honom och började manipulera honom att överge mig och min dotter, vilket så småningom skulle ha hänt om Dr Isikolo inte grep in för att hjälpa mig. Strax efter 48 timmar efter att ha åtgärdat problemet blev allt fantastiskt mellan mig och min man och nu har han bett om ursäkt för allt och vi är bra igen. Kontakta Dr Isikolo och tro att han säkert kommer att fixa det problemet åt dig. Maila honom isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera