Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-03-22

Formen är bra men det går tungt!?



Hej och god morgon på dig!

Igår var jag ju trött, som ni kanske förstod om ni läste gårdagens blogginlägg. Men för att få lite ro i kroppen och bli riktigt sådär trött som man vill vara så vilade jag inget, jag såg till att träna och jag la mig inte tidigt. Så i natt har jag sovit bra igen. Men kort. Bra men kort.

Bilden är från gårdagens pass då jag körde The Zwift Big Spin. Jag hade inga ambitioner utan ville ta mig runt, testa benen lite och sedan trampa ur lite. Fick därmed ihop 66 minuter men framför allt en träning oavsett vad det blev så var det vad jag behövde igår. Fasen det har varit tungt ett tag nu och jag behöver komma ur det här. Passet igår var en bra start. Sömnen i natt likaså. God sömn behöver alltid vara högsta prio för att må bra och känna sig stark. 

Något jag har börjat med, men inte gör varje dag ska sägas, är att jag tar korta lunchpromenader. Typ 15-20 minuter bara där jag får lämna kontorsstolen, får röra på mig, andas frisk luft och tänka färdigt mina tankar. Ett nyttigt inslag i vardagen. Så härligt att göra det i solsken och värmande plusgrader också, våren är här! 

Ett annat bra inslag i vardagen är ju att vi på barnveckorna äter pannkakor på torsdagarna. Denna vecka så gjorde tjejerna och jag hela veckans meny i måndags så allt är planerat och klart. I kväll blir det tapas och det har vi nog nästan aldrig ätit tillsammans så det ser jag fram emot. 


Har ni sett att Siroko har börjat sälja styrlindor nu också? Detta och tre nya glasögon finns nu att köpa och i vanlig ordning så ger min samarbetslänk 10% rabatt på hela deras sortiment. Även helt nya saker och även i kombination med andra erbjudanden. Länken: https://srko.co/henrikoijer 




Tack för att du läste dagens inlägg. Nu kör vi fredag och snart är det alltså helg igen. Här betyder det innebandyträning för Frida, tapas, fredagsmys och träning för mig. Ha det bäst så hörs vi imorgon igen, hoj! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar