Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-03-15

God morgon!


Hej och god fredagsmorgon på dig! 

Igår var vi i ledningsgruppen på en heldag med ledningsgruppsutveckling på Haganäs, strax utanför Borlänge. En del allvar men också väldigt trevligt och inspirerande. Jag kom dit med en stor nyfikenhet och behövde lite inspiration och det var precis vad jag fick. Efteråt så kände jag att det var lite som det är med träning. Att man lägger ner lite energi i det men man får mer energi tillbaka. Så himla skönt att komma ut från en arbetsdag och känna att man har mer energi än vad man kom in i dagen med. Väldigt givande. 

Att det var solsken under delar av dagen var en bonus och på väg hem så stannade jag till för att ta en bild på solnedgången bara för att det var så fint. 

Jag har haft ett par vilodagar men idag är det dags för träning igen. Spontant så tänker jag att SZR After Work Party på Zwift låter väldigt lockande. Vädret idag och imorgon lockar för övrigt också till inomhuscykling. Imorgon ska det dock gå från regn till snö och på söndag så ska det vara sol. Så med lite tur så kan det finnas nydragna skidspår med nysnö och solsken på söndag. Då får det nog bli ännu en tur på skidorna trots att jag egentligen har lagt skidorna på hyllan. 

Jag ska givetvis se Milano-Sanremo också, vilken härlig tid på året detta är med så mycket cykling av högsta klass.
Hur ser dina helgplaner ut? 

På tisdag morgon kl.06 så har jag skapat ett event på Zwift, bli gärna med och cykla med mig! Anmälan: https://www.zwift.com/eu/events/view/4283301 


Tack för att du läste dagens blogginlägg. På återhörande, hoj! 

_____________ 
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar