Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-03-16

AW, innebandy och dags för Power test!


Hej och god förmiddag på dig!

Det blev en AW på Zwift igår. Var osäker på hur kroppen skulle må och fungera men det gick ändå över förväntan skulle jag säga. Kunde gå med täten som minskade något i backen på varvet och också minskade på det andra och sista varvet. Så vi var väl 10-15 som gjorde upp på slutet (vi var 11 efter backen men några kom ifatt). En cyklist drog en kilometerattack (kanske något längre..?) och jag tänkte att någon annan kommer ta den attacken. Det gjorde ingen annan. Klassiskt misstag när man är lite trött men å andra sidan så hade jag haft riktigt bra läge OM någon annan hade tagit den. Så han kunde vinna solo. Jag drog i ren chansning igång en långspurt som jag inte alls kunde hålla så jag slog av en bit före mål och blev passerad av flertalet. Men ett bra pass och kul racing. 

Därefter så spenderade jag kvällen uppe på Lugnet där Filip spelade innebandymatch. Det blev en spännande och intensiv match där Falun länge låg under men till slut kunde sätta segermålet till 5-4 efter 18:33 in i sista perioden. 

I tisdags så gick jag ju bet på mitt Power test. Så därför ska jag få uppleva den härliga känslan av att maxa en gång till idag. Jag känner att jag har gett mig själv betydligt bättre förutsättningar att lyckas idag så det ska bli kul att se vad kroppen och benen klarar av denna gång. 

 
Jag får hoppas att mina sju år med olycka inte börjar på testet idag. Lyckades nämligen ha sönder en spegel i morse... 


Idag blir det Milano-Sanremo på i bakgrunden mest hela tiden. Ha en fin dag så hörs vi imorgon igen, hoj! 


_____________ 
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar