Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-03-18

Bästa vinterdagen 2024?!









Hej och god morgon på dig! 

Jag vet inte hur många bilder och videoklipp det blev från gårdagens skidåkning men det blev många. Det var en så himla fin dag att jag ville stanna upp och fånga allt. Jag träffade en dam där ute i spåren som också kände att det nog var den bästa vinterdagen hittills på 2024 och hon njöt verkligen och stannade flera gånger hon med för att bara titta på hur fint det var. 

Jag klippte även ihop en liten film från gårdagen: https://www.instagram.com/reel/C4oLrxsML9r/?igsh=MWx4anp6cTA5ODJpdw==

Så jag som inte skulle åka mer skidor efter Vasaloppet och sedan åkte en gång till åkte alltså ytterligare en gång. Fick ihop 21.6 kilometer men jag hade nästan kunnat vara ute hela dagen kändes det som. Väldigt vackert. 

Precis som i lördagens cykling så fick jag till en liten portion äventyr också då jag lämnade det spårade systemet för en sväng på Toppslingan. Toppslingan mäter 3 km och den var inte spårad men packad. Så jag åkte upp dit för första gången och det var också helt fantastiskt. Hoppas att det finns spår där nästa vinter eller att dom bara packar den. 

Efter min skidtur så satt det fint med lite varm choklad och godis innan hemfärden. 


På kvällen så cyklade jag lite i källaren också så det blev en bit över tre timmars träning igår ändå. 


Ny vecka och nya möjligheter stundar. Jag har för första gången på över en vecka sovit bra och länge. Snittet på mina sju nätter innan var 5 timmar och 19 minuter. Vet inte om det är åldern eller vad det är men jag har plötsligt börjat vakna väldigt tidigt. Men inte idag! Att sova och vila tillräckligt är viktigt om man också vill kunna fungera och prestera bra så jag tänkte sikta på en bra sömnvecka nu så jag får känna mig pigg och stark igen. 


Idag ger min Samarbetslänk hela 20% på alla priser på allt hos Siroko. Så passa på att köpa vinterns plagg på utförsäljning nu eller kika på något nytt till påskens läger eller inför den stundande säsongen. Priserna med länken gäller bara idag, imorgon är det tillbaka till 10% på allt igen. 
Min samarbetslänk: https://srko.co/henrikoijer

Avslutningsvis så vill jag tipsa om att jag kör ett event på Zwift imorgon bitti om du, precis som jag, vill starta dagen med ett pass. Start 06:00! https://www.zwift.com/events/view/4283301 

Det var det jag hade idag. Hoppas att du också kunde njuta av helgen och att batterierna är laddade inför denna vecka. Ha det bäst, hoj! 


_____________ 
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar