Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-03-06

Lite nytt från Garmin och tillbaka i sadeln


Hej och god morgon på dig!

Garmin och jag fortsätter vårt samarbete även under 2024 och igår kom ett paket med lite cykelgodis. Det var deras Rally RS200-pedaler, en Forerunner 965-klocka och ett HRM-Pro Plus pulsband. Tidigare så har Garmins pedaler varit kompatibla med Look Keo-klossar men nuförtiden så får man välja mellan Look Keo eller Shimano. RS 200 är Shimano-kompatibla och RK 200 är Look Keo-kompatibla. 
Klockan har en förbättrad skärm där allt syns väldigt tydligt. Det är möjligt att både använda knapparna på klockan eller touch-funktionen på skärmen för att navigera i klockan. Det ska bli kul att testa denna och jag har fått min första morgonrapport från klockan. 


Dagen efter Vasaloppet var den där jag var mest stel, då var det svårt på riktigt att komma ur sängen. Sedan var jag inte så superrörlig den dagen. Från midjan och ner var det värst, överkroppen kom lindrigt undan denna gång. Igår så var det lite bättre och på kvällen cyklade jag. Idag känns det nästan bra men det finns vissa spår av slitenhet och stelhet kvar. 
Jag körde ett Zwift-race och det gick väl efter omständigheterna bra. Inga sprättben men ändå stark känsla. Kunde inte gå med täten i en av alla dom backpasseringarna vi skulle göra men i vår grupp om 9 cyklister bakom täten så spurtade jag in som tvåa. 

Skönt att vara tillbaka i sadeln igen och kul med lite nya prylar. Nu kör vi lill-lördag så hörs vi här imorgon igen, hoj! 


_____________ 
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar