Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-04-01

Stenhårt igår, soligt idag


Hej och god morgon på dig!

Sådär kul kan man ha det en söndagskväll nere i källaren. Race, hårt och svettigt. Lyckades vrida ur den trasan som också är min kropp riktigt rejält och fick nog ut det jag hade för dagen. Väldigt jobbigt. Eftersom jag sovit dåligt och därmed inte heller kunnat träna som jag vill så var formen inte den allra bästa så resultatet var inget att skriva hem om. Men ibland får man vara nöjd ändå, just igår hade jag inte kunnat göra mer. 

Idag så tänkte jag se till att börja april med bra träning så jag ska ut på ett distanspass. Tänkte göra säsongspremiär på gravel-cykeln så mina batterier till växlarna ligger på laddning i detta nu. Sen var det utmaningen med att stansa om däcken också. Tur att jag inte har bråttom. 



Igår var också en dag för en promenad. Jag var ute och gick i en timme vilket är långt för att vara jag. Kändes riktigt bra efteråt och det var skönt också att få frisk luft och en bra känsla. 


Utanför fönstret så hör jag fågelkvitter och plusgraderna stiger snabbt nu på morgonen. Det blir nog en kort promenad medan batterierna laddar här hemma. Hur gör du idag för att fånga dagen? 


Om du tyckte att detta var intressant så kan du också följa mig via följande kanaler:

- Köper du cykelkläder via min affiliate-länk hos Siroko så får du 10% rabatt på alla priser, även dom cykelkläder som redan är till nedsatt pris: https://srko.co/henrikoijer (länken ger automatiskt omräknade priser, ingen kod eller annat behöver anges)
- Om du vill köpa cykelhjälm och glasögon så har jag en rabattrabattkodkod hos Limar som ger dig 30% rabatt, ange: LIMAR30OIJER
- Om du vill är intresserad av produkter som hjälper dig att återhämta dig snabbare eller bara vill avnjuta en skön avkoppling så får du 10% rabatt på https://hypericenordic.com/ om du använder koden Henrik10 vid ditt köp. Jag har massagepistolen Hypervolt 2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar