Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-04-10

Grisch, laid back & Avicii



Hej och god morgon på dig!

Bilder från kvällspromenaden igår. Jag har sedan november eller så börjat gå lite mer. Sedan några veckor (en månad kanske?) kör jag med lunchpromenader när tillfälle ges och nu har jag en stegsvit på åtta dagar och med tanke på att mitt personliga rekord är en stegsvit på 10 dagar så är det nära nu. Då ska jag säga att jag har 8000 steg som dagligt mål och inte 10 000 som många kanske har. 

För den riktigt skarpsynte så ser ni att cykelbanan nu har blivit finsopad. För några veckor sedan så gjorde man en grovsopning här i området men igår har det alltså blivit riktigt fint. Våren är här! 

Igår kom jag hem sent så det blev en sen kvällspromenad och därefter en kortare träning. Att jag kom hem sent berodde på att jag först jobbade lite extra och sedan åkte till Säter för ett ärende och att fika hos en vän. Sällan vi ses men lika trevligt varje gång. När det kommer till träningen så är det som jag brukar säga, lite träning är bättre än ingen träning. Så jag fick ihop nästan 32 minuter på Neo Biken. 
Körde Zwift Big Spin och fick skor, strumpor och hjul. Perfekt att ha i det digitala garaget. 



Jag fick en extra dag med Ebbah igår så vi passade på att unna oss en middag på ChopChop. Orange Chicken med en Cråffla efteråt satt som en smäck. Vi blev så mätta att vi fick med oss lite mat hem också. Perfekt till gårdagens matlåda! 
Vid besöket på ChopChop så lärde Ebbah mig allt viktigt om hur man bör stå för att se cool ut och en fördjupning om kombinationen grisch, laid back och Avicii. Det gäller att hänga med i ungdomarnas värld för det händer mycket där. 


Förra veckan fick jag ihop nästan 9 timmar träning och siktar väl på något liknande denna vecka. Tänkte fokusera mer på lågintensiv träning till jag mår lite bättre för att inte belasta mig själv onödigt hårt. Insåg igår kväll att det bara är 3½ vecka kvar till Billingeracet som är första deltävlingen i Långloppscupen. Var tog den här vintern vägen? Nyss var det så otroligt långt till säsongen och nu står den för dörren. 
Jag är inte riktigt där jag vill vara i min kapacitet så jag behöver nog fundera på hur jag lägger upp den närmsta tiden på bästa vis. Älskar ju banan/terrängen (ny bana i år) i Skövde och Billingeracet så det vore synd om jag inte körde loppet.


Tack för att du läste, tack för att du lämnar en like, en kommentar eller skickar ett meddelande då och då. Var snäll mot varandra så hörs vi här snart igen! 


Jackan i översta bilden kommer från Tenson och där har jag en rabattkod som ger 15% åt er nere i "signaturen" nedan.

_____________ 
Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter:
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden henrikoijer15! ger dig 15% rabatt hos www.tenson.se
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar