Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-04-07

God morgon och Sov gott!


Hej och god morgon på dig!

Bilden ovan är från i fredags eftermiddag. Det har blivit lite längre mellan inläggen den senaste tiden och det är för att jag inte känner mig toppen. Jag har ju i flera veckor sovit dåligt och det har fortfarande inte blivit bra så i veckan så ringde jag vårdcentralen. Fick en tid för provtagning i torsdags och där konstaterade man att jag har högt blodtryck. Vi får se hur vi tar detta vidare men jag känner ju i kroppen att allt inte är helt rätt ställt. Vårdcentralen ringer mig imorgon så får vi se vad som sägs, övriga prover verkade vara okej om jag tolkat allt rätt på 1177. 

Denna vecka började träningsmässigt bra då jag kom ut på distanspass i måndags. Sen har jag varit för trött för att träna tisdag-torsdag. I fredags så fick jag till ett pass och igår likaså. Med tanke på att det också är barnvecka och hur trött jag är så blir det ändå en bra träningsvecka med 8½-9 timmar träning. Mycket tack vare distanspasset i måndags givetvis. 

Jag har märkt av en försämring av min tröskel under dessa veckor med sömnproblem också. Svårt att säga exakt såklart men runt 15-20 watt kanske? Det skulle ju bli bättre närmare våren och inte gå bakåt igen... Nåväl, det går ner och det går upp igen. Hälsan är viktigare än FTP så just min tröskelwatt oroar jag mig inte så mycket för. 


Sitter hemma med ett gäng nioåringar (någon är 10 också) då Frida bjudit över kompisar på ett pyjamasparty. Kul med lite aktivitet här i huset och hon gillar verkligen sådana här tillfällen. Nästan varje gång hon kommer till mig så frågar hon om hon får ha kompisar på övernattning. 

Precis just nu så kollar jag på semifinalen i Ungdoms-SM i innebandy för P16. Filip och hans IBF Falun gör en riktigt bra turnering och man kan följa matcherna via livestream. Guld värt. 
Efter första matchen mot ett av favoritlagen så publicerades en kort intervju med Filip på Svensk Innebandys Instagram: 


Vårdcentralen skickade hem Sömnboken också. Frida högg den direkt och jag har också läst ut den. Den riktar väl sig kanske främst till personer som har svårt att somna, mitt problem är att jag sover dåligt, vaknar på nätterna och vaknar tidigt. 


Inför gårdagens pass, shoppar du Siroko-skor med min samarbetslänk så får du just nu 30% på dessa vita pärlor: https://www.siroko.com/sv/p/infinity-landsvagscykelskor-vit?type=henrikoijer


Gårdagen var produktiv. Förutom att träna 1.49 och kolla på Filips två matcher så handlade jag, städade huset och planterade om några växter. Gick också 10 000 steg och skjutsade Ebbah till ett par ställen. 
 
Idag ska jag städa lite igen när tjejerna åkt hem (har redan börjat..), ta en promenad och träna lite mot kvällen. Dessutom är det ju Paris-Roubaix idag, det blir häftigt! 

Igår så kom kanske den sista snön för denna säsong och nu ska det inte bli minusgrader mer om jag kollar långtidsprognosen. På tisdag så ska det faktiskt bli 17 grader varmt så snön borde försvinna ganska snabbt nu kan jag hoppas. 


Ha en fin dag och ta hand om dig. På återhörande inom kort igen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar