2013-08-19

God morgon!

Drog ut och metade lite med barnen igår, grabben drog upp två abborrar denna andra gång som han fiskar. Ebbah hade inte lika tur i sin premiärfiskegång och jag hade också otur.

Foto: Sofia Reyier Österling. Bilden är tagen i Risberg och även om jag är helstum så fanns här fortfarande hopp om livet.

Jag tog en extra timme sovmorgon idag, kände mig helt slut igår och ville helst lägga mig före barnen gick och la sig. Dels beror det väl på ansträngningen som Cykelvasan innebar, men det har varit mycket nu på slutet med flytten och även Tour of Jämtland som inte direkt var busenkel. Nu är Anundsloppet nästa race som jag planerat att köra. Anundsloppet är sista deltävlingen i landsvägens SWE-Cup och går den 8:e september, så jag har lite tid på mig att ladda om benen och huvudet.

5 kommentarer:

 1. Välkommen till Anundsloppet! Kommer att stå funktionär där.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu känns det plötsligt väldigt tryggt!

   Radera
 2. Hej Henrik och tack för en bra blogg! Jag följer den lite av och till och har därför luskat ut att du cykelpendlar Falun-Borlänge, men jag hittar inget inlägg just nu om vilken väg du tar... Jag ska byta jobb nästa vecka och planerar att cykla vissa dagar, jag bor i Bojsenburg och ska till Gylle i Borlänge (hållplaten Gyllehemsvägen kan man säga). Som jag förstår det så finns det lite olika vägar, och jag tänkte höra med dig om du kan ge tips på vilken väg som är bäst/smidigast/snabbast för landsväg resp MTB. Tacksam för hjälp! /Maja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul med fler cykelpendlare!
   Med MTB kan du alltid ta denna väg: https://connect.garmin.com/activity/355142537
   Ett lite längre men mycket plattare alternativ: https://connect.garmin.com/activity/81875865

   Denna är nog bäst för landsvägscyklingen: https://connect.garmin.com/activity/347598723

   Radera
 3. Hej Maja och Henrik!

  En annan utmanande väg mellan Falun och Borlänge är via Fågelmyra. Vägen beskriver i det närmaste ett rakt streck mellan slussen i Falun och Sveagatan i Borlänge. Passar bara med MTB men är kortare, roligare, jobbigare och mer spännande än många andra vägar.

  https://skydrive.live.com/redir?resid=34C46C3BABE5D366!109&authkey=!ABDsDaDmO46mhq0

  Mvh Robin
  robinsundberg@hotmail.com

  SvaraRadera