Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2013-08-04

Gårdagens (f)lopp

Var ut och rullade ur benen en sväng i Oskarshamn igår eftermiddag. Ville bli av med bilbenen innan jag landade i Kalmar. Sedan började jag äta kinamat som någon junior med en timme och 45 minuter kvar till start. Visste att det kanske var dumt men jag var ju tvungen att äta någonting. Gott var det också.

Första tio minuterna av loppet gick riktigt fort och det var rätt jobbigt. Sedan började det kännas rätt bra igen och jag kunde börja avancera och var inte ett dugg orolig för att bli avhängd. Efter ca: 20 minuter får jag magkramp och kan inte ta i fullt. Hoppas att klungan ska lugna ner sig ett varv eller två så jag kan ta det lugnt och kanske bli av med smärtan. Det händer givetvis inte och eftersom jag inte längre kan ge allt så halkar jag ner i fältet igen. Efter 35 minuter blev jag avhänd. Så jävla surt, av så många anledningar.
Tog det lugnt ett par varv för att låta magen få vila och sedan körde jag på efter bästa förmåga till dess att jag blev varvad efter 47 minuter av loppet.

Kul race och riktigt synd att jag inte kunde ge mig själv rätt förutsättningar för att prestera. Man bör inte köra 57 mil i bil på egen hand innan ett GP-lopp och man ska Dan inte sitta och käka mat så nära start heller. Nu kunde jag tyvärr inte göra annat än att åka ner samma dag och har jag ingen som åker med så lär jag ju köra själv. Det var ju SWE-cup och då bör man ju som elitcyklist stå på startlinjen.

Resultat Kalmar GP:
1. Christian Bertilsson
2. Någon dansk
3. Johan Svensson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar