Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-12-16

Hej hallå där!

Det är väl kanske fel att säga att jag är sjuk, men jag lider av halsont och huvudvärk, troligtvis är jag bara lite sliten. Sjuksyster Ronya beordrade mig därför i säng tidigt, så i natt har jag fått över 7,5 timmes sömn. Sömn är ju annars något jag inte längre brukar prioritera speciellt högt tyvärr. Nog gnällt om mitt hälsotillstånd, ville ni höra sånt hade ni väl setat i ett väntrum på någon vårdcentral nu och samtalat med de äldre.

Glad cykelnyhet istället! Med mindre än 4 timmar kvar på den fria övergångsperioden så fick Falu CK igår kväll en ny tävlingscyklist. Det är en ung och lovande cyklist som nog kommer känna sig som hemma i den grönvita tröjan. Ska bli spännande att se "listan" när den nu publiceras.

Eftersom ni är intresserade av mitt liv kan jag berätta att jag idag på jobbet ska göra flytt nummer två. Efter att ha delat rum med min chef (vilket givetvis har varit väldigt kul!) så ska jag nu tillfälligt in i marknadschefens före detta rum. Han flyttade nämligen igår in i det rum som jag har haft, så nu står hans rum ledigt. Om en och en halv månad eller så är det nog dags för mig att flytta in i "rätt" rum.
Ha en härlig dag!

2 kommentarer: