2016-03-03

12 spurter, rekord och magsjuka


Hej vänner!

Idag så slängde jag in tolv stycken spurter i jobbpendlingen och det kändes rätt så bra faktiskt. Mycket bättre känsla än den jag hade igår. Hade ju ingen effektmätare i morse, men känslan var bra!

Så här ser 12 spurter ut i ett pulsdiagram. Varje spurt varade i 10 sekunder ungefär och jag vilade minst två minuter mellan varje. Körde spurterna i backar och motlut för att det skulle bli lite mer motstånd.

Sedan var jag ju på jobbet. Hade ett riktigt långt möte på förmiddagen och fick ont i magen med ganska så mycket kvar av mötet. Bet ihop i över en timme där. Kämpigt!
Hängde i över lunchen och jag kände ju att jag inte mådde så bra, men tänkte att det nog inte var någonting. Så lagom till eftermiddagsfikat så tänkte jag att jag går och vilar istället för att fika för att se om det blir något bättre, kände sedan där och då att det var dags att kasta in handduken. Funderade lite på om jag skulle cykla hem eller ta bussen. Typ 40 minuter i buss är ju ingen höjdare om man mår illa, men att cykla är ju inte heller så nyttigt.

Det blev bussen. Jösses vilken pina! Det var nästan värre än kompiskampen där jag först behövde bita ihop i nästan 25 minuter och sedan nästan 15 minuter till på buss nummer två.
Så här pigg och fräsch såg jag ut på väg hem.

Nåja, väl hemma så brakade hela helvetet lös. Har nog inte varit så här klen av sjukdom sedan jag hade vinterkräksjukan för typ 10 år sedan och spenderade ett antal timmar i fosterställning på toagolvet. Jag har knappt orkat gå här hemma och har nog sovit 90% av tiden sedan jag kom hem.

Nu försöker jag dock hålla mig vaken en liten stund så att jag inte sover från typ fyra på eftermiddagen och sedan är vaken halva natten. Har passat på att ta vad jag tror är ett personbästa idag också:
Gött!

Ja, de där var lite av min dag det. Hoppas att er dag har varit en smula bättre. Nu ska jag försöka få i mig lite energi så jag överlever natten. Vi hörs!

4 kommentarer: