Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-12-16

Dagens!

Dagens outfit!

Dagens lunch!

Så där ja, äntligen har jag blivit lite bloggigare. Det är ju vad ni alla innerst inne önskar ändå.

Magnus Darvell och Åsa Erlandsson är nere i Belgien för att tävla världscup i Namur på söndag. Livestream-länk hittar ni här och den fungerar också för morgondagens GVA-Trofee, sikta på sändningsstart kring 14:40 med tävlingsstart 15:00 bägge dagarna. På tisdag kör Magnus och Åsa en C2:a i Holland, men den vet jag inte om den streamas. Vi minns ju alla Darvells 25:e plats i Igorre, jag tror det blir tuffare på söndag eftersom startfältet  troligtvis kommer vara något tajtare och större. En topp 30 vore ju fantastisk. Ska bli spännande att följa.
Kul också att Ludwig Söderquist fick en VM-plats till CXVM, men det var väl ganska väntat efter det stora bloggdrevet efter att han inte blev uttagen till världscupen i Koksijde.
Ni har väl inte missat Oscars blogginlägg om CX-Cupen? Han vill ha tips, förslag och synpunkter på upplägget och hur cupen kan göras ännu bättre till nästa år. Jag har lite tankar som jag kommer att mejla till gruppen, men ni andra som inte gör som jag kan väl diskutera i Oscars inlägg. Minns själv när jag råddade cupen att alla synpunkter var välkomna, det värsta som finns är ju folk som sitter hemma och knyter näven i fickan. Ni kan förresten redan nu planera in den 13:e och 14:e oktober 2012 för då kör vi dubbelhelg med CX i Falun.

Jag skrev ju igår att Jennie Stenerhag ska köra för oss 2012 och det läste man på DT Sporten, idag kan man läsa denna både som nätvariant och tryckt på papper. Fler positiva Falu CK-nyheter kommer nog ut ganska snart också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar