Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-04-23

Uppe med tuppfan

Halv sex tyckte Ebbah att det räckte med sömn för idag. Jo, tjena. Så nu har vi varit uppe i tre timmar. Hade möjligheten att vara lite produktiv, men har mest segat runt i någon slags dvala.
Snart får jag iaf gå till dagis med Filip. Ebbah följer med som sällskap, kanske somnar hon på väg hem. Det vore trevligt, för då kanske jag kan stjäla en sömntimme extra.

Måste göra om headern och menyn här på bloggen också. Det känns ganska angeläget. Gästboken försvinner. Måste lägga in tider på Faluns Finest och lägga till lite nytt där också. Behöver uppdatera de flesta sidorna faktiskt. Och ha en skitsnygg headerbild. Helst någon ny bild som jag inte ens har än. Det vore bra. Jag vill ha in lite nytt på sidan. Något som lockar. Har ni tips på bra saker till min blogg?

Träningen idag blir straffträning, det behöver jag. Cykla lite raketsnabbt. Kanske pressa lite tider på angiven sträcka. Så jag kan mäta förbättringen om någon vecka. Det är ett bra sätt att ta reda på om man blir något bättre. Åk samma eländiga stäcka om och om igen med någon veckas mellanrum.

1 kommentar:

  1. Om du vill så kan du få en bild på mig. Det vore nåt det. En bild på en ful cykelpendlare är nåt de flesta suktar efter.
    /J

    SvaraRadera