Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-04-22

Dugast


En fin kartong.
Dagens träningstävling, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Banan är nu helt torr och Darvell satte nog både varvrekord och totalrekord. 7.45 på ett varv och 41.30 totalt. Att jämföra med 8.55 som är mitt snabbaste varv i år. Jag behöver inte, och ska inte, jämföra mig med Darvell som nog är snabbast i Sverige just nu. Men det är ju inte som att jag ens är nära. Jag är inte ens nära övriga falueliten. Frustrerande givetvis. Känner förvisso att jag är aningen bättre än förra veckan. Men jag hade hoppats på mer. Att stressa nu är dock inget alternativ, det skulle kunna förstöra hela säsongen. Så jag får försöka ta ett steg i taget. Det viktiga nu är att jag håller mig frisk så jag kan träna ordentligt. Behöver alla träningspass jag kan få. Man kan aldrig ta igen förlorade träningspass. Skulle dock behöva ett par veckor med mycket och hård träning. Någon som vill köra någon fostrande träning redan imorgon?

4 kommentarer:

  1. Du kan hänga med mig på dissstans efter jag slutat jobbet om du vill. Vill du fostra riktigt så kör du innan också

    SvaraRadera
  2. Ja och innan ditt pass innan passet med Crosscar så kör du löpintervaller med mig, samtidigt som du har Filip på axlarna!

    SvaraRadera
  3. Fin kartong de, riktigt fin. Om du vill köra ofostrande träning så är du välkommen att rulla med mig. Ska köra ett lugnt pass imorrn.

    SvaraRadera
  4. ja vill också imorn, kan vi säga 16.30 någonstans grabbar?

    SvaraRadera