Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-10-04

Opererad och med nyfixade tänder!


Hej!

Det är fredag, kanelbullens dag och bit för bit har jag pusslats ihop. I tisdags så skulle jag opereras men när jag satt där i mina sjukhuskläder, hade tagit mina alvedon och tablett mot illamående så kom läkaren och sa att man var tvungen att flytta fram min operation till onsdagen. Bilden ovan är från i tisdags när jag kom hem.

Det blev en promenad i det fina höstvädret istället. Så fina dagar vi har nu på hösten!

Självklart var det lite snopet att behöva åka hem istället för att opereras men jag hade ju inte direkt någon akut skada och har full förståelse för att man behöver prioritera.

I onsdags så var det då dags för min operation. Jag fick en nervblockad i armen så att den skulle vara helt bortdomnad plus att jag blev nedsövd. Fyra timmar tog det och förutom ett 20 cm långt snitt på insidan av armen så behövde man också göra ett snitt på ovansidan för att komma åt och rätta till alla benbitar. 
Nu har jag en del metall i underarmen, någon som kan räkna antalet skruvar?

Man blev tvungen att gipsa mig över armbågen så jag är mindre rörlig nu än före operationen och gipset är mycket tyngre. Detta gips ska jag ha i två veckor bara och sedan får jag en annan lösning. 

Igår så var jag till tandläkaren. Jag trodde att vi bara skulle undersöka och dokumentera skadorna men jag fick tänderna fixade på en gång. Så himla skönt att även ha fått det klart. 


Den här veckan har jag bara tränat 20 minuter men det får vara så ibland. Det är ju ändå oktober och en period för vila och återhämtning. Men i helgen tänker jag testa att trampa igen. 


Kom ihåg att tävla och rösta på ett filmbidrag  hos Happyride för en chans att vinna en resa till Schweiz: https://happyride.se/tavla-och-vinn-resa-till-schweiz-rosta-i-var-filmtavling/


Tack för att du läste dagens inlägg, på återhörande!