Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-10-25

Den röda tråden; träning 8 dagar i rad!


Hej och god morgon, 

Kanske ingen tråd, men det blev några röda linjer igår. Jag körde för åttonde dagen i rad och den mängden har jag känt av. Dessutom så sover jag lite sämre på grund av armen så det ska bli väldigt skönt med en vilodag idag. Jag är kanske lite ivrig i att komma igång igen med träningen men det har fungerat ganska bra ändå att köra så många dagar i rad, det är först senaste två passen som det tagit emot. 

Om det var spontana intervaller igår så var det desto mer uppstyrt i förrgår. Då körde jag nämligen klassiska 4x4-intervaller på min Neo Bike i ERG mode. För min egen skull och för övriga intresserade så var belastningen på 350 watt. Det kändes lätt i början men mot slutet så trodde jag inte att jag skulle klara av det, precis så som det ska vara. Jag klarade dock av det och hade en riktigt bra känsla efteråt. 

Kollar lite data efter avslutat mörkerpass, igår det är viktigt med bra belysning nu när det blir allt mörkare tidigare på kvällarna. 

Statusen på armen är att rörligheten hela tiden blir bättre och jag klarar av mer saker. Den gör dock väldigt ont varje morgon och någon timme in på dagen. Precis som väntat så är jag klen i både hand och arm också men det tänker jag blir bättre snart igen. Mest av allt så ser jag fram emot smärtfrihet och att sova riktigt gott.


Fredag och dessutom löningsdag för många. Hoppas att du får ett skönt avslut på veckan och en fin helg. Tack för att du läste och på återhörande, hoj! 
 

Genom mina samarbeten kan jag erbjuda dig följande rabatter: 
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar