Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-10-22

Började veckan på topp!


Hej och god tisdagsmorgon!

Igår blev det en gravel-tur igen och denna gången i mörker. Jag kom iväg vid 19-snåret och var ute i två timmar och tio minuter. Benen kändes helt okej men armen/handen gillade inte riktigt att skaka grusväg så länge så antingen får jag bli lite bättre innan jag kör några längre pass på grus annars får jag nog hålla mig till asfalt ett tag till. 

Det gör ändå gott för själen det där. Att få vara ute och trampa, känna mig lite stark igen. Som att jag är på gång. Jag känner också hur träningen gör mig gott och jag ser fram emot ännu en vinter där jag ska kunna mäta mina framsteg i träningen. 

Gårdagens viltspaning bestod av en räv och en mus. 

Även handleden gör ju framsteg varje dag känns det som. Så himla skönt. Nu kan jag skriva, äta och annat sådant där som jag inte kunde för bara några dagar sedan. 
Passet igår var inte alls märkvärdigt i sig. Jag körde hårt i söndags och behövde ett lugnare pass. Planen nu är korta intervaller idag, längre intervaller imorgon. Något hårt/långt på torsdag, vila fredag, ett kort pass lördag och sedan tävling i källaren på söndag. Det kan bli en bra vecka det här. 

Gårdagens runda:



En vänlig påminnelse om att ni fortfarande kan vinna en tävling till Schweiz med Happyride genom att rösta på ett videobidrag och svara på några frågor: https://happyride.se/tavla-och-vinn-resa-till-schweiz-rosta-i-var-filmtavling/ Ni har denna vecka på er men vänta inte utan tävla/rösta nu. 
Här är vårt videobidrag från vår Schweiz-resa:


Idag blir det jobb, träning och styrelsemöte. Heja tisdag!


Genom mina samarbeten kan jag erbjuda dig följande rabatter: 
Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar