Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2024-10-18

Bilder och resultat från Faluns crosstävling samt ny FTP och ny allergi!

























Hej och god morgon!

Lite bilder från mig såhär i början av inlägget. Lägg gärna märke till norskan i vitsvarta kläder med nummer 7. Hon cyklade uppför springbacken alla varv utom ett då hon blev trängd. Det var det nog inga killar som mäktade med. Imponerande att se, verkligen. Jag har själv försökt förra året och insåg att det där var bara att ge upp. Kul när det kommer någon och lyfter det hela en nivå till. 

Cecilia och Malte Dahlgren levererade i vanlig ordning: https://www.flickr.com/photos/103370239@N08/albums/ 


Häftigt med kvällstävling och kul att vara där och titta i mörkret och kylan. Även lite häftigt som cyclocross-fan att få höra lite av cyclocrossens modersmål pratas på Lugnets cykelarena. Där trivdes jag och så kul att få träffa så mycket cykelfolk. Nästa gång kanske vi kan bli ännu fler i publiken för det där var kul på riktigt. Damernas tävling var spännande in på mållinjen och det är lätt att bli ödmjuk när man ser hur fort eliten cyklar. 


I onsdags så fixade jag också min tand där lagningen hade gått sönder. Skönt att ha det gjort och att få tillbaka normala tänder igen. Jag hoppas verkligen att lagningen sitter kvar nu. Jag spelade också in en kort video om min rörlighet i handleden så att jag kan se mina framsteg sen. Titta gärna om du vill se hur stel jag är: 
 

Igår så bestämde jag mig med kort varsel (6 min före start) om att köra etapp 1 i Tour of Watopia. Jag behövde träna men var verkligen supertrött och hade klent med motivation. Därav att jag kollade om det fanns något event jag skulle kunna köra för att få det gjort. 
På banan igår så var det en längre backe så jag passade på att trycka till lite och höjde upp min FTP från 285-299 watt. En rejäl ökning och för att vara mitten på oktober och ha en viloperiod bakom mig så känns det här riktigt bra. 
Nu är det bara att fortsätta ta kliv i rätt riktning så kan nog det här bli ganska bra till slut. 


Igår så fick vi också besked om att Frida är glutenintolerant. Samt att vi fick bekräftelse på misstänkt jordnötsallergi. Så efter hennes innebandyträning så åkte vi till Willys och spanade in utbudet på glutenfria varor. Det blir lite nytt och lite anpassningar framöver men så skönt att kanske ha hittat orsaken till att hon under en lång period har haft väldigt ont i magen då och då. 


Idag är det fredag, jag ska jobba i vanlig ordning men sedan blir det glutenfria tacos och träning. Tack för att du läste, ha det gott och på återhörande. Trevlig helg! 



Vill du ha rabatt på cykelprodukter? Genom några av mina samarbeten kan jag erbjuda följande rabatter: Den här länken ger 10% på Sirokos produkter: https://srko.co/henrikoijer 
Koden henrikoijer15! ger dig 15% rabatt hos www.tenson.se
Koden LIMAR30OIJER ger 30% på www.limar.com
Koden Henrik10 ger 10% på https://hypericenordic.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar